Territorial

El Banyoles no carbura

1a catalana. Els banyolins van sumar una nova derrota contra el Mollet, la novena consecutiva, i continuen en zona de descens

mollet1


banyoles0

BANYOLES: Aleix Prunés, Jordi Bayot, Dani González, Uri Pla, Dani Jiménez, Gerard, Massó, Pau, Adrià Casanova, Marc Guilana (Joel Rama, 57') i Leandro (Joel, 46'). MOLLET: Pol, Carles Mur, Jaume Serra, Parra, Reyes, Vidal (Bangoura, 57') (Collado, 88'), Tejero, Valero (Younoussa, 57'), Brian (Arroyo, 70'), Hassen i Cristian GOLS: 0-1 (20') Cristian, de penal. ÀRBITRE: Crespi Vázquez. T.G.: A Gerard, Dani Jiménez, Pau Teixidor i Tià, del Banyoles, i a Tejero, Serra, Parra, Arroyo i Younoussa, del Mollet. COMENTARI: El Banyoles no aconsegueix reaccionar i ahir va tornar a perdre, aquesta vegada contra el Mollet, i ja suma nou desfetes consecutives, que el mantenen en zona de descens. Els visitants en van fer prou amb un penal en la primera meitat –transformat per Cristian després d'unes mans dins l'àrea de Dani González– per endur-se un duel en què els barcelonins van dominar en la primera meitat i el Banyoles en la segona. L'assetjament banyolí a l'àrea rival en el tram final va ser constant, però la falta d'encert el va condemnar a una nova desfeta.
j.Ll.ponce
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)