Territorial

Fan tremolar el líder

1a catalana. La Jonquera va fer suar de valent el Granollers al seu estadi en un partit en què els jonquerencs van acabar amb nou homes

la jonquera1

granollers2

GRANOLLERS: Cañadas, Aleix, Sergi Valls, Mario, Gerard, Oriol Vila, Edu Cosme (Carrillo, 60'), Hector Miguel, Diego (Rubén Casanova, 78'), Fajardo (Mañosa, 78') i Almendros (Valdés, 82'). LA JONQUERA: Lobato, Jesus, Edile, Dani O., Mabil, Toumani, Guell, Pol Compte, Teixi (Ganiza, 15'), Bassols i Arjona (Eric Jacobs, 81'). GOLS: 1-0 (30') Oriol Vila de penal. 1-1 (57') Guell. 2-1 (68') Mario. ÀRBITRE: Ferrer Font. T.G.: Mario, Aleix i Edu Cosme del Granollers, i Arjona, Edile i Toumani de la Jonquera. T.V.: Dani O. (76') i Pol Compte (89') de la Jonquera per doble amonestació. COMENTARI: La Jonquera no es va poder convertir en el primer equip que s'endú els tres punts del camp d'un líder que s'ha consolidat al capdavant de la lliga. Malgrat la derrota, els de Xavi Agustí van posar problemes als granollerins, sobretot al segon temps. En la primera part, els locals van tenir el domini i van arribar al descans amb avantatge. A la represa, els verd-i-blancs van pressionar i va trobar el premi de l'empat amb Güell (57'). Els jonquerencs van tenir a prop el segon gol, però va ser el Granollers qui va tornar a desfer l'empat onze minuts després. En el tram final, l'actuació arbitral no va agradar a cap dels dos conjunts, però va perjudicar més els altempordanesos, que van acabar amb dos homes menys.