Territorial

L'efectivitat els situa segons

De cara. L'Escala confirma el seu bon moment de forma i amb dos gols en la primera part aconsegueix tres punts contra l'Horta que l'alcen fins a la segona posició de la classificació

l'escala2

horta0

HORTA: Álvaro, Marc López, Uri (Estrada, 75'), Genís, Marc Esteve, Iván, Cristian (Andreu, 45'), Manel, Owono, Montilla (Cañete, 52') i Pablo. L'ESCALA: Ángel, Pau (Oriol, 45'), Lluís, Jordi (Sergi, 13'), Botxi, Josep, Nani, Sile, Pep, Casagran (David, 87') i Marc Feixas (Moha, 58'). GOLS: 0-1 (22') Botxi. 0-2 (24') Casagran. ÀRBITRE: Gurrera Farnos.
T.G.:
als locals Uri, Genís, Manel i Owono, i als visitants Lluís, Sile i Pep. PÚBLIC: L'Escala manté la bona dinàmica que el va portar a l'ascens el curs passat i en aquest inici de competició està mostrant una magnífica imatge. Els de Pitu Batlle ocupen una meritòria segona posició amb 20 punts, un reconeixement a la tasca que s'està fent fins ara. Contra l'Horta, l'equip blaugrana no va començar gaire bé i en els primers vint minuts es va veure superat per un rival que està molt necessitat de punts per sortir de la zona baixa. L'Escala va resistir i en un córner es va avançar en el marcador en la primera arribada clara que protagonitzava a la porteria rival (22'). Botxi va ser l'encarregat de marcar. La màxima efectivitat es va mantenir en les següents jugades, ja que en la segona aproximació dels jugadors de Pitu Batlle va arribar el segon gol. Un contraatac finalitzat per Casagran deixava molt encarrilada la victòria per a l'Escala i deixava molt tocat un Horta al qual no estan sortint les coses en aquest inici de curs. Malgrat això, l'equip blanc-i-negre va treure l'orgull en la segona part i va posar les coses difícils a l'Escala. Amb homes com ara Ivan Álvarez i Alberto Edjogo Owono el conjunt barceloní va disposar d'arribades clares però va topar amb Àngel. El porter de l'Escala va protagonitzar diverses aturades de molt mèrit que van ser clau per mantenir el zero en la porteria. La pròxima jornada l'Escala rebrà un dels equips de la part alta, el Vic, que també està en ratxa.