Territorial

“Ens hem equivocat”

1a catalana. L'entrenador del Banyoles, Òscar Aja, admet que la planificació esportiva del curs del primer equip no ha estat bona i aquesta és l'explicació de la situació crítica que ara viuen

El Banyoles no aixeca el cap i diumenge, contra el Mollet, va encadenar la novena derrota del curs. El conjunt del Pla de l'Estany ocupa l'antepenúltima posició de la taula a nou punts de la salvació, a dia d'avui, l'objectiu més ambiciós al qual pot aspirar l'equip dirigit per Òscar Aja: “Després de les nou derrotes seguides, l'ànim i l'autoestima està per terra. Competim, però el rival, per poc que faci, s'emporta els tres punts”, diu l'entrenador del Banyoles, que tot i la mala ratxa es veu amb cor de seguir tripulant el vaixell: “El més fàcil i lògic per mi seria plegar, però no ho faré. Com a mínim fins que no tornem a guanyar”, comenta amb cert to de resignació però amb una dosi d'autocrítica sobre la situació que viu el primer equip de l'entitat banyolina: “No pensàvem que estaríem en aquesta situació tan dura, per tant, ens hem equivocat en la planificació i els fitxatges i, evidentment, ho estem pagant amb els pèssims resultat en la lliga.”

Busquen un gir

Sabedors que la dinàmica és pèssima i terrorífica, els responsables esportius del Banyoles, el president Xavi Pagès i el mateix tècnic, Òscar Aja, buscaran un gir a la situació a través d'algun canvi en l'actual planter de jugadors: “És el guió que estem intentant seguir. Sense que serveixi d'excusa, a l'estiu van marxar jugadors importants del curs passat i el cert desconeixement ha provocat que no haguem fet bé la feina. Per poc que puguem farem algun canvi més per intentar prémer la tecla correcta, ja que ho hem intentat tot”, analitza Aja, que tot i la declaració d'intencions del club, hi afegeix: “L'actitud de tots els jugadors és molt bona, entrenen bé i compleixen amb l'obligació de competir, però l'espiral ens ha portat fins aquí”.

Aleix Prunés, el primer

Entre els canvis anunciats fa 20 dies pel president del club, el primer en arribar ha estat l'exporter de l'Olot, Aleix Prunés. Després d'una temporada quasi en blanc en el conjunt olotí, el garrotxí ja va debutar en el darrer matx contra el Mollet (0-1): “Ens aportarà físic i aquella tranquil·litat d'un porter amb certa experiència. Hem encaixat masses gols”, diu Aja.

LES REACCIONS

No pensàvem que estaríem en aquest situació, per tant, ens hem equivocat en la planificació i els fitxatges i ara ho estem pagant car
El més fàcil i lògic per mi seria plegar, però no ho faré. Com a mínim fins que no tornem a guanyar
Òscar Aja
Entrenador del Banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)