Territorial

El Banyoles destitueix Òscar Aja

1a catalana. Els mals resultats del conjunt del Pla de l'Estany han obligat a fer un canvi de tècnic per intentar redirigir la situació. El segon tècnic es farà càrrec de l'equip fins que es trobi el relleu

Tot i que no és el cuer de la categoria, el Banyoles va tocar fons diumenge passat amb una derrota a casa contra el Mollet (0-1) que deixa l'equip del Pla de l'Estany amb només tres punts després de deu jornades i a una distància de set punts respecte de la permanència –nou si no es vol patir pels descensos compensats–. L'entitat blanc-i-blava va anunciar canvis en la plantilla per tal de redirigir la situació, però tot i que en un primer moment es va descartar, ahir el Banyoles va confirmar que la ratxa de nou derrotes consecutives obligava a fer un relleu a la banqueta. Així doncs, Oscar Aja es desvincula del club i el Banyoles ja treballa per trobar un relleu que sigui capaç de fer reaccionar l'equip. Amb Aja, els banyolins només han guanyat un partit –en la primera jornada contra el Molletense (2-1)– i han marcat vuit gols pels 23 que han encaixat.

De cara al partit del cap de setmana, el fins ara segon entrenador, Paco Gómez, acompanyat de Josep Masdevall, es farà càrrec de l'equip. L'escenari per començar a aixecar el vol no serà gens fàcil, ja que juguen al camp del Júpiter. La voluntat del club és que la setmana vinent ja hi hagi nou tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)