Territorial

Un punt per seguir sumant

Reaccionen. Un gol matiner dels locals va obligar el Lloret a reaccionar per mantenir la ratxa

lloret1


montcada1


Els homes d'Edu Urdiales van aconseguir ahir un empat que els serveix per continuar amb la bona ratxa, que ja s'allarga fins a sis jornades sense conèixer la derrota.

El partit va començar malament per als selvatans, que van veure com els locals s'avançaven en el resultat molt aviat amb un gol de Pepe des dels onze metres. El Lloret, va reaccionar bé agafant el domini, sobretot gràcies a un Agi molt participatiu. L'empat va arribar en el 44' quan una centrada d'Agi va ser rematada en planxa per Peti al fons de la xarxa.

En la segona meitat, el Montcada va dominar més i va tenir més ocasions, però un parell de contraatacs del Lloret també podrien haver impedit el repartiment de punts.

MONTCADA: Joan Carles, Santi, Montero, Cristian (Oriol, 86'), Albert (Bonamich, 78'), Alberto (Fernando, 65'), Baena (Parcerisas, 86'), Zoba, Carlos, Simón i Pepe. LLORET: Prado, Valls (Xavi, 56'), Àlex (Ivi, 68'), Poderoso, Pol, Ángel, Peque, Ricky, Bader (Narcís, 68'), Peti i Agi. GOLS: 1-0 (5') Pepe, de penal. 1-1 (44') Peti. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: Als locals Montero, Alberto, Zoba, Simón, Pepe i Parcerisas, i als visitants Poderoso, Ricky, Narcís i Peti.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)