Territorial

La millor versió del filial

Per la via ràpida. Dos gols de Roura a l'inici (10' i 13') van desmuntar la Jonquera, que es va quedar amb deu jugadors en el minut 24

girona b5

la jonquera0

S'esperava més igualtat entre dos equips separats per només un punt en la classificació, però a l'hora de la veritat només va existir-ne un sobre el terreny de joc de La Jonquera, i aquest va ser el Girona B, que de mica en mica està consolidant una progressió. Tot i que ahir va retallar tres punts respecte al líder, el Granollers encara en té set de marge respecte al conjunt que prepara Robert Vila. El partit va tenir poca història perquè el filial del Girona el va encarrilar en els primers compassos. Dos gols de Roura després de dos córners en un interval de tres minuts quan ni tan sols s'havia arribat al quart d'hora van deixar molt tocat el conjunt local. I per si el 0-2 no feia prou pujada, l'expulsió amb vermella directa del local Bassols –va etzibar un cop de cap a Escribano– va dificultar encara més qualsevol possibilitat de gesta dels locals. Un gran gol de Pau Moré al límit del descans va liquidar definitivament el partit. El 0-3 va ser una acció individual de mèrit del punta visitant, que va deixar enrere quatre jugadors locals i va definir amb elegància.

Amb el duel resolt, la segona meitat hauria pogut sobrar. El Girona B, però, va continuar insistint i altre cop Pau Moré va eixamplar les diferències amb una altra jugada individual. El partit va decréixer definitivament amb el pas dels minuts, tot i que el Girona encara va aconseguir arrodonir el marcador gràcies a un gol d'Alexis en una bona jugada de triangulació en la qual també van intervenir Moha i Bigas, l'autor de l'última centrada.

LA JONQUERA: Lobato, Jesus, Edile (Pau 65'), Fageda, Mabil, Negre (Isma 62'), Toni Güell, Eric (Toumani 59'), Arjona (Pujol 59'), Bassols i Molina (Maiki 46'). GIRONA B: Andres, Escribano, Eloy, Bigas, Roura (Barco 62'), Rovirola, Uri (Marc Ferrer 62'), Soufian, Serramitja (Litus 51'), Pau Moré (Alexis 74') i Juanpi (Moha 62'). GOLS: 0-1 (10') Roura. 0-2 (13') Roura. 0-3 (43') Pau Moré. 0-4 (58') Pau Moré. 0-5 (87') Alexis. ÀRBITRE: Blasco Pastor. T.G.: Als locals Bassols, Negre, Eric i Toni Güell, i al visitant Soufiane. T.V.: Directa a Bassols (24'), de la Jonquera. PÚBLIC: Uns 200 espectadors al municipal de la Jonquera.