Territorial

Xoc entre les dues sensacions

1a catalana. El Lloret rep l'Escala (16.00 h) en un duel gironí que enfrontarà dos dels equips que lluiten per consolidar-se entre les revelacions. El Farners, també com a local, rep el Molletense (16.00 h)

La dotzena jornada de la primera catalana comença amb una dosi d'atracció i acció d'allò més elevada. A les 16.00 h, el Lloret rep l'Escala en un dels dos duels gironins del cap de setmana –l'altre el jugaran el Banyoles i la Jonquera (demà a les 12.00 h)– i el Farners, a la mateixa hora, rep el Molletense.

Dues de les revelacions del campionat, pel joc que desenvolupen i els resultats brillants que estan obtenint, el Lloret i l'Escala, es veuran les cares al municipal lloretenc. El conjunt local, dirigit per Edu Urdiales, suma sis enfrontaments sense conèixer les derrota –ha sumat 14 dels 18 punts possibles– i ocupa la setena posició de la taula. A més, els selvatans són l'equip més golejador del grup, amb 21 dianes, juntament amb el Vic, el tercer classificat.

El rival dels lloretencs serà l'Escala. Novell a la categoria, els de Pitu Batlle mantenen la inèrcia guanyadora dels últims anys –han aconseguit dos ascensos consecutius, de la tercera a la primera catalana– i, tot i perdre en la darrera jornada contra el Vic (1-2) i trencar una ratxa excel·lent com a locals, els blaugrana són quarts amb 20 punts, a només dos de la promoció d'ascens a tercera.

L'emoció i la igualtat estan garantides en un dels partits de la jornada avançat al dia d'avui amb representació gironina, l'altre el jugarà el Farners, a casa contra el Molletense (16h). L'equip de Santa Coloma té com a objectiu enllaçar dues victòries consecutives per augmentar el marge respecte al descens, la zona que es vol esquivar. El Molletense, per davant dels selvatans amb dos punts més, és també un objectiu dels de Miquel Àngel Muñoz per implicar més conjunts en la lluita per la salvació, un objectiu que de moment sembla que estan controlant.

L'altre partit d'avui el disputaran l'Avià i el Manresa (també a les 16 h) i demà serà el torn de l'altre duel gironí, entre el Banyoles, cuer, i la Jonquera (a les 12.00 h). Els dos conjunts no travessen el seu millor moment tot i que les necessitats banyolines són més urgents després d'encadenar deu derrotes seguides i presentar Joan Mallart com a nou entrenador aquesta setmana.

També a les 12.00 h, el Girona rep el Sants al municipal de Salt. Els de Pep Triadú busquen allargar el moment dolç i sumar una altra victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)