El Lloret a casa no dóna opcions

1a catalana. Dos gols de Peti i Peke van materialitzar la superioritat local

l'escala0

lloret2

El Lloret es va imposar en el duel gironí contra l'Escala, i allarga la bona dinàmica de resultats a set jornades sense conèixer la derrota. Ahir, molt superiors a l'Escala, els selvatans van tornar a demostrar que són un dels millors locals de la categoria, i ja sumen cinc victòries consecutives al seu camp.

La primera meitat va ser de clar domini local. Els d'Edu Urdiales s'haurien pogut avançar al primer minut de partit, però el travesser va evitar el gol. En el 21', però, els lloretencs van trobar el gol en una falta que van servir ràpid per deixar sol Peti, que va definir sense problemes davant del porter.

Després de la represa, l'Escala ho va intentar, però la defensa local es va mantenir sòlida. El 2-0 va arribar al 54', en una bona pressió del Lloret que va provocar l'errada defensiva dels visitants i Peke, a porteria buida, ampliava l'avantatge local. Els de Pitu Batlle van buscar el gol fins al final, però van topar amb Prado, el porter local, molt inspirat.

LLORET: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Kutxo, 68'), Aparicio (Sergio, 85'), Riky, Ivi (Lobo, 76'), Agi, Peti (Pol Ros, 52') i Peke. L'ESCALA: Quesada, Ferrer, Mir, Pérez, Camara (Molinas, 71'), Baldeh, Ricard, Ramírez, Muniesa, Feixas (Serra, 76'), Gasull. GOLS: 1-0 (21') Peti. 2-0 (54') Peke. ÀRBITRE: Barón Ajenjo. T.G.: als locals Pol Gómez, Ivi i Lobo, i als visitants Ferrer, Ramírez i Feixas. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 300 espectadors al municipal de Lloret de Mar.