Territorial

Perdonen i ho acaben pagant

Desencertats. El filial va tenir ocasions per matar el partit al segon temps però va perdonar i un penal polèmic va donar el triomf al Sants

SANTS3

GIRONA B1

El Girona B va ser superior, sobretot en la segona part, però va desaprofitar les ocasions que va tenir, i els barcelonins van sentenciar en el tram final.

El Sants va començar més intens el partit, i va tenir el premi del gol en el minut 15', obra de Pau. Però el Girona B va reaccionar ràpid, empatant el partit amb un gol de Serramitja desprès d'una gran jugada de Sofian (25').

Després de la represa, el Girona B va agafar el control del partit i va disposar de tres ocasions clares per capgirar el resultat, però els de Pep Triadú no van estar encertats de cara a gol. En canvi, quan els locals tenien el partit més controlat, el Sants es va trobar amb un penal en el 78', que Peque va transformar. En el 89', amb el filial llançat a l'atac, el mateix Peque va sentenciar el partit fent el 1-3 definitiu.

GIRONA B: Andrés, Escribano, Eloi, Vigas, Roure (Barco, 87'), Rovirola (Ferrer, 87'), Uri, Gelmà (Litus, 75'), Sofian, Pau (Moha, 75') i Serramitja. SANTS: Carlos, Castillo, Picolo (Alberto, 90'), Aleix, Gala (Espi, 85'), Fabre, Samu (Guille, 85'), Pau (Sumarroca, 60'), Felip (Pepe, 60'), Arbulu i Fran. GOLS: 0-1 (15') Pau. 1-1 (25') Serramitja. 1-2 (78') Peque, de penal. 1-3 (89') Peque. ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: Als locals Eloi i Rovirola; i als visitants Castillo, Picolo, i Gala. T.V.: Al local Escribano (75') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al Municipal de Salt.