Territorial

Es retroben amb el triomf

Necessària. El Banyoles s'imposa en el duel gironí i trenca, per fi, amb la mala dinàmica de deu derrotes consecutives el dia del debut de Mallart

la jonquera0


banyoles1


Joan Mallart, el nou tècnic del Banyoles, va tenir, ahir, el debut somiat. Els del Pla de l'Estany no sumaven des de la primera jornada, però, ahir, onze partits desprès, van sumar tres punts molt importants contra la Jonquera gràcies a un gol de Corbalán en un partit marcat per la igualtat.

La primera meitat va tenir un protagonista clar. Tot i la igualtat, els visitants van disposar de les millors ocasions i el porter local, Aleix, va salvar els banyolins amb excel·lents aturades als xuts de Negre, Compte i Molina.

Després de la represa, el Banyoles es va treure la son de les orelles i, després de dues ocasions d'Adrià, va ser Corbalán qui va fer l'1-0 amb un gran xut des de la frontal que va entrar per l'escaire (58'). Fins al final, el partit no va tenir un dominador clar. La defensa del Banyoles va aguantar bé i no va permetre als visitants cap ocasió clara per empatar.

BANYOLES: Aleix, Bayot, Gerard, Dani, Uri (Rama, 34'), Corbalán (Roca, 69'), Facun, Guilana, Barceló, Jordà (Pau, 87') i Adrià. LA JONQUERA: Lobato, Jiménez, (Güell, 30'), Fageda, Dani O., Mabil, Jacobsen, Toumani, Negre, Maiki, Compte i Molina. GOLS: 1-0 (58') Corbalán. ÀRBITRE: Picazo Hernández.T.G.: Als locals Bayot, Guilana i Pau; i als visitants Fageda. T.V.: Al visitant Maiki (73'). PÚBLIC: 476 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)