Territorial

El primer granet de sorra

1a catalana. El Banyoles, on s'estrenava Joan Mallart a la banqueta, va tornar a guanyar després de deu jornades sense sumar cap punt. El triomf ha de donar moral als blanc-i-blaus

El Banyoles no guanyava des de la primera jornada de lliga i, després de deu jornades en què es van sumar deu derrotes, l'equip del Pla de l'Estany va tornar a tastar el gust de la victòria contra la Jonquera (1-0). Més enllà de la importància de tornar a sumar de tres en tres, la victòria adquireix més rellevància perquè suposava un inici d'etapa amb Joan Mallart a la banqueta, en substitució d'Òscar Aja. El nou entrenador banyolí assegura que és molt important per a la confiança de tots estrenar aquest nou projecte amb una victòria. “És bàsic començar amb bon peu, però tenim molt clar que això és només un petit gra de sorra d'una muntanya que hem de construir. Encara ens queda molta feina per fer. Hem de saber quines són les nostres limitacions i a partir d'aquí explotar les qualitats que tenim, que són moltes”, destaca Mallart.

Recuperar l'equip

Enmig de la segona setmana d'entrenaments a Banyoles, Joan Mallart explica en quin estat s'ha trobat l'equip. “És lògic que després de deu derrotes seguides la plantilla estigués una mica tocada. Una situació així és difícil de portar per a qualsevol futbolista. També m'he trobat un equip amb molta predisposició i ganes per intentar començar a sortir de la zona baixa”, comenta el tècnic dels banyolins.

El repte que afronta Joan Mallart a la banqueta del Banyoles és complicat, però està convençut que es pot atrapar la zona de permanència: “Hi ha temps per reaccionar i aquest és el missatge que he volgut transmetre als jugadors. Estic convençut que som a temps de sortir del descens i fer una temporada prou digna.” Ara mateix el Banyoles és antepenúltim en la classificació i amb sis punts és a deu de la permanència. Els del Pla de l'Estany intentaran reduir aquesta diferència diumenge al camp del Sants (12 h).

EL PROTAGONISTA

Guanyar el primer partit que dirigeixo és important per a la confiança de tots, però ens queda molta feina a fer per sortir de baix
Hi ha temps per reaccionar i aquest és el missatge que he transmès a l'equip. Som a temps de sortir del descens i fer un bon curs
L'equip estava tocat després de deu derrotes, però també he vist moltes ganes de canviar la ratxa
Joan Mallart
entrenador del banyoles

Jordi Roca, el reforç ofensiu

Aquesta setmana el Banyoles ha incorporat Jordi Roca, un futbolista de 30 anys que pot actuar tant a la mitja punta com a la banda esquerra. Roca, amb experiència a tercera divisió en equips com ara el Llagostera o l'Olot, aterra a Banyoles per reforçar la parcel·la ofensiva i aportar experiència. El club banyolí està rastrejant el mercat i la voluntat és incorporar més peces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)