Territorial

Els èxits gironins, reconeguts

Futbol català. La tercera edició del Dia de l'Entrenador homenatjarà el dia 5 de desembre Lluís Carrillo, per l'ascens del Llagostera a segona A, i Nacho Castro, pel del Peralada a tercera

La tercera edició del Dia de l'Entrenador, organitzada pel comitè tècnic d'entrenadors de la federació catalana, tindrà representació gironina entre els premiats. El comitè ha inclòs Lluís Carrillo i Nacho Castro en la llista de tècnics reconeguts per la bona trajectòria dels seus equips. Carrillo, per l'ascens del Llagostera a segona A, després que l'equip del Gironès hagués estat campió de la lliga regular a segona B. I Nacho Castro, per haver pujat el Peralada a tercera divisió, després d'haver quedat campió del grup primer de primera catalana i també campió de Catalunya absolut de la categoria.

Carrillo i Castro són els dos únics representants de clubs gironins entre els tretze premiats. Completen la llista Jordi Roger, Manel Moya, Jordi Vinyals, Xavi Llorens, Sito Rivera, Pedro Donoso, Toni Almendros, Xavier Ferragut, Natàlia Arroyo, Antonio Mesa i Jesús Esteban.

El Dia de l'Entrenador se celebrarà el divendres 5 de desembre a l'hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat, i inclourà també conferències de Martí Perarnau, Joan Carles Oliva i Quique Sánchez Flores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)