Territorial

Un segon temps gris

1a catalana. Després de remuntar en el primer temps, el Farners no va aguantar el ritme de l'Avià i va caure derrotat a la segona meitat

farners2

avià3

El Farners va caure derrotat a la gespa híbrida del municipal d'Avià –va aguantar en bon estat tot i l'aiguat constant– tot i arribar al descans amb el resultat a favor.

El partit va començar malament per als selvatans, que van veure com al minut 5, Pol, amb un gran xut de rosca, avançava els locals. Tot i això, el Farners va reaccionar, i va tenir el domini durant tota la primera part. Amb el control del partit a les mans visitants, els de Miguel Ángel Muñoz van generar moltes ocasions, que els van permetre capgirar el marcador. Primer Criado, amb una rematada a l'interior de l'àrea (13'), i després Carbó, de falta directa (40'), van posar el Farners al davant abans del descans.

A la represa, els locals van posar una marxa més, i es van convertir en els clars dominadors. Ben aviat, al 51', Toni rematava de cap un córner i va empatar el partit a dos; i més tard, al 67', Uri aprofitava una acció embolicada per fer el 3-2 que acabaria sent definitiu. El Farners va buscar l'empat, però tot i jugar l'últim quart d'hora amb un jugador més, no va tenir cap ocasió clara.

AVIÀ: Coll, Boltor (Revilla, 83'), Toni, Cortizo, Torres, Wahid, Gigi (Miki López, 63'), Marcelo (Lianes, 88'), Noguera (Diego, 88'), Pol i Uri (Kevin, 68'). FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernández, Pitu Riart, Joel, Massegú (Soto, 83'), Carbó, Da Costa (Pau Guso, 74'), Criado, Gerard Muñoz (Marc Casas, 63'), Iván Garcia (Sosseh, 56') i Dembo. GOLS: 1-0 (5') Pol. 1-1 (13') Criado. 1-2 (40') Pitu Riart. 2-2 (51') Toni. 3-2 (67') Uri. ÀRBITRE: Crespí Vázquez. T.G.: als locals Torres, Boltor i Toni; Ivan Garcia i Carbó. T.V.: al local Wahid (74') per doble amonestació. PÚBLIC: uns 100 espectadors al municipal d'Avià.