El Girona B reacciona i acaba golejant

1a catalana. El filial va sumar els tres punts gràcies a una molt bona segona meitat

girona b4

montcada1

MONTCADA: Joan Carles, Álvaro, Torrecillas, Pacheco (Vicente, 81'), Montero, Carles, Pepe, Omar (Bonamich, 65'), Albert (Baena, 65'), Marroco i Alberto (Soba, 75'). GIRONA B: Andrés, Robert, Eloi (Barco, 76'), Vigas, Rovirola, Gelmà (Ferrer, 82'), Uri, Litus (Pau, 65'), Sofian, Serramitja i Moha. GOLS: 1-0 (32') Alberto. 1-1 (45') Vigas. 1-2 (58') Litus. 1-3 (89') Moha. 1-4 (94') Serramitja. ÀRBITRE: Dalmau Montull. T.G.: Als locals Omar i Cristian, i al visitant Vigas. T.V.: Als locals Marroco (62'), per doble amonestació, i Baena (93'), directa, i al visitant Sofian (93'), directa. COMENTARI: Els de Pep Triadú van sumar tres punts que els acosten a la zona noble de la classificació, però van haver de suar més del que va reflectir el marcador final. El Montcada va sortir molt intensn en la primera meitat i va sorprendre un Girona B que no es va trobar còmode en cap moment del primer temps i va estar molt espès. Alberto va avançar els locals al cap de mitja hora de joc, aprofitant un contraatac per quedar-se sol davant d'Andrés i definir sense problemes. El Girona B, però, es va trobar amb la sort de poder empatar abans del descans. En una gran jugada col·lectiva, Vigas, gràcies a un bon xut, va donar tranquil·litat al filial en el descans. En la represa els de Pep Triadú van igualar el Montcada en intensitat, van començar a jugar més còmodes i van arribar a l'àrea rival amb comoditat. En una d'aquestes arribades, Litus va avançar el filial fent l'1-2, i posant molt de cara el partit per als gironins. Tot i això, fins als minuts finals, Moha i Serramitja no van poder sentenciar definitivament.