1a catalana. S'imposa al Sants gràcies a un doblet d'Adrià i les grans aturades d'Aleix, i encadena dues victòries consecutives

banyoles2

sants1

Per primera vegada el Banyoles encadena dues victòries aquesta temporada. Els banyolins, amb Joan Ballard a la banqueta, han protagonitzat un gran canvi d'actitud i el joc de l'equip ha millorat notablement.

Ahir el Banyoles va sorprendre des del primer moment el Sants, i ben aviat, al minut 3, es va poder avançar amb un gol d'Adrià, el protagonista del partit amb el permís d'Aleix, que amb les seves aturades va permetre que els gironins aguantessin el resultat i arribessin al descans al davant en el marcador.

A la represa, però, Fabregat va fer l'empat ben aviat (47') pels locals, però el Banyoles no es va rendir i va continuar buscant el gol de la victòria fins que, quan faltaven10 minuts per al final, Adrià va guanyar l'esquena a la defensa per velocitat desprès d'una gran assistència de Jordi Roca i va fer el 1-2 que va tancar el matx.

SANTS: Blanco, Castillo, Adrian (Gómez, 46'), Aleix (Guillem, 46'), Franco, Gala (Espinosa, 62'), Fabregat, Hanson, Navas (Saes, 62'), Sergio (Sumarroca, 46') i Avilés. BANYOLES: Aleix, Dani, Gerard, Jordà (Dani Giménez, 46'), Facund (Pau, 46'), Adrià, Rama (Jordi Roca, 55'), Corbalán, Bayot, Guilana (Ignasi, 66') i Barceló (Uri, 52'). GOLS: 0-1 (3') Adrià. 1-1 (47') Fabregat. 1-2 (80') Adrià. ÀRBITRE: Pinñol Bautista. T.G.: Als locals Hernandez i Franco i als visitants Ignasi, Bayol, Jordi Roca. T.V.: Al visitant Corbalán, (64') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.