Territorial

Un penal salva el Lloret de perdre al camp del penúltim

1a catalana. A la represa, els d'Edu Urdiales van reaccionar ràpidament al gol dels locals

LLORET1

GRAMENET1

GRAMENET: Joan Compte, Sergio (Jei, 86'), Mario, Barry, Pluvins (Leiton, 58'), Edu Ranchal, Canelada, Segura (Olmedo, 86'), Víctor Yustos, Paulino (Dirk, 75') i Yasser (Youssef, 70'). LLORET: Prado, Valls, Àlex, Poderoso, Pol, Peque (Narcís, 68') (Kutxo, 86'), Ricky, Ivi (Lobo, 79'), Eri, Agi i Xavi. GOLS: 1-0 (48') Edu Ranchal. 1-1 (52') Ricky, de penal. ÀRBITRE: López Jiménez.T.G.: als locals Pluvins i Edu Ranchal i als visitants Peque, Ricky i Xavi. També van veure la targeta groga el porter suplent del Lloret, Ruben, i el seu entrenador, Edu Urdiales. COMENTARI: El Lloret va tornar amb un escàs botí del camp del penúltim, el Gramenet. La primera meitat va ser força ensopida. Els locals van tenir el partit controlat i el Lloret pràcticament no va inquietar en la porteria dels locals. El més interessant del matx va passar en els primers minuts de la segona meitat. Al 48', el Gramenet es va avançar amb una jugada al contraatac que va culminar perfectament Edu Ranchal. Sort en va tenir el Lloret de reaccionar de manera ràpida. Quatre minuts després, el Lloret va treure un córner. La defensa local no va saber treure la pilota de la seva àrea i després de diversos rebots l'àrbitre va xiular el punt de penal per una caiguda d'un davanter visitant. No hi va haver protestes. Ricky va transformar el penal i va establir l'empat. Fins al final, hi va haver poques ocasions.