Territorial

L'Escala planta cara i empata contra el líder

1a catalana. Els de Pitu Batlle van anar a remolc tot el partit, però van saber reaccionar i equilibrar el resultat dues vegades per sumar un punt

granollers2


l'escala2


L'Escala va arribar al partit d'ahir després de dues derrotes consecutives, i amb la difícil missió de sumar contra el líder, que fins ara es manté molt sòlid al capdavant de la categoria. Però els de Pitu Batlle es fan forts a casa, i ahir, en un partit ple d'alternatives, van sumar un punt que, com a mínim, els fa trencar la mala dinàmica.

El Granollers va començar tenint les ocasions més clares en el primer temps, però els locals a poc a poc van anar trobant-se més còmodes sobre el camp, sobretot a través de contraatacs que van posar en perill el conjunt barceloní. Però van ser els visitants qui, en el 37', es van avançar en una gran jugada per la banda que va finalitzar Edu. Els escalencs, però, van aconseguir empatar abans del descans gràcies a un penal que Botxi va provocar i transformar en
l'1-1 (45').

En la represa el guió del partit va continuar igual. El Granollers es va avançar amb un gol de Duran (60'), però Casagran va empatar en el 76' per als locals. Abans del xiulet final, els dos equips van disposar d'ocasions, però el resultat ja no es va moure.

L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas (Baldeh, 71'), Mir, Botxi, Salam, Dani (Sile, 65'), Ricard Farré, Muniesa (Gasull, 85'), Casagran, Feixas i Adrià Serra (Carles Giménez, 65'). GRANOLLERS: Cañadas, Pinadella, Duran, Mario, Bejar, Mañosa, Edu, Álex Gil (Lars, 74'), Novell, Rilsem (Vila, 53'), Mendros (Valls, 55'). GOLS: 0-1 (37') Edu. 1-1 (45') Botxi, de penal. 1-2 (60') Duran. 2-2 (76') Casagran. ÀRBITRE: Ponce Moreno. T.G.: Als locals Ribas, Botxi, Mir i Casagran, i als visitantd Edu i Novell. T.V.: Als visitants Bejar (62') i Mañosa (94'). PÚBLIC: Uns 200 espectadors al municipal de l'Escala. El partit es va jugar en el camp annex de gespa artificial, ja que la pluja va deixar impracticable el camp del primer equip.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)