Territorial

L'Escala capgira el resultat en un duel gironí de màxima intensitat

1a catalana. El Girona B hi va posar el futbol i es va avançar en el marcador, però els de Pitu Batlle van remuntar per força amb gols de Feixas i Sile en els últims minuts (85' i 89')

L'escala2

girona B1

El filial gironí va dominar el partit, sobretot en el primer temps, però li va costar disposar d'ocasions davant una dura defensa escalenca. En el primer temps Litus va tenir la més clara amb un xut de lluny al minut 16, però el pal va evitar el gol.

Al segon temps, el Girona B va mantenir el control del partit fins que al 60' Moha va avançar els locals després d'una gran acció individual que el va deixar sol davant Bustins. Els de Pitu Batlle van respondre al gol tancant el filial a la seva àrea més per força que per joc, i amb els centrals en posicions d'atac per despenjar pilotes. Tot
i la insistència, l'Escala
no van disposar de cap ocasió clara fins que Feixas, al 85', va aprofitar una falta frontal per, amb un xut directe, fer el gol de l'empat. La remuntada visitant la va certificar Sile al minut 89. Aprofitant la seva velocitat, el golejador escalenc va fer el gol que va donar la victòria al seu equip.

Duel amb tensió

El partit va estar marcat per l'alta intensitat amb accions que en alguns moments superaven el límit del reglament. El moment de màxima tensió es va viure a la mitja part. Jugadors no convocats de l'Escala van baixar al camp, i van protagonitzar una picabaralla amb jugadors del Girona B. L'àrbitre ho va reflectir a l'acta.

GIRONA B: Quintanas, Robert, Adri, Rovirola, Roure, Uri (Escrbano, 83'), Gelmà (Barco, 87'), Alexis, Pau, Litus (Ferrer, 70') i Moha. L'ESCALA: Bustins, Pau, Ricard Farré, Botxi, Serra, Salam (Mir, 85'), Gasull (Nani, 72'), Pitu (Giménez, 57'), Sile, Muniesa (Sergi, 90') i Casagran (Feixas, 57'). GOLS: 1-0 (60') Moha. 1-1 (85') Feixas. 1-2 (89') Sile. ÀRBITRE: Fernández Quintero. T.G.: als locals Uri i Robert; i als visitants Pau, Sile, Ricard Farré, Casagran, Serra, Nani. T.V.: al local Rovirola (73') i (87').