Territorial

El cuer frena l'efecte Mallart

1a catalana. El Banyoles cau davant el cuer, el Montcada, que encara no havia puntuat a domicili

montcada2


banyoles0


El Banyoles tenia una bona oportunitat per sumar la tercera victòria consecutiva des de l'arribada de Joan Mallart i acostar-se a la zona de salvació, però va caure davant el cuer en un mal partit. Aquesta derrota manté els del Pla de l'Estany a set punts de la salvació, que marca La Jonquera.

Ahir, cap dels dos equips es va trobar còmode sobre el camp en cap moment, i el joc se'n va veure ressentit. Els tres punts van ser per l'equip que menys desencertat va estar, i per el que va saber aprofitar millor les seves ocasions. Les jugades d'atac del partit van ser molt poques, i pràcticament van quedar reduïdes als dos gols visitants, fruit de dues errades de marcatge de la defensa banyolina en dues jugades per la banda del Montcada.

Adrià, va tenir l'única ocasió del Banyoles, però el seu xut va sortir desviat. La derrota torna a generar dubtes a un Banyoles que començava a somiar amb la salvació després del nefast inici de temporada, en el que va encadenar fins a deu derrotes consecutives abans de la destitució d'Óscar Aja i l'arribada de Joan Mallart.

BANYOLES: Aleix, Dani, Dani J., Pau, Gerard, Facund (Carles, 46'), Barceló, Ignasi (Ibrahim, 78'), Rama, Guilana (Jordà, 69') i Adrià. MONTCADA: Joan Carles, Peña (Jiménez, 72'), Montero, Muñoz, Baena (Pacheco, 64'), Hernández, Torrecillas, Martínez, Simón, González (Aleix, 71') i Ruíz (Ezzobyr, 66'). GOLS: 0-1 (12') Muñoz. 0-2 (70') González. ÀRBITRE: Santiago Vicente. T.G.: als locals Pau, Rama i Guilana; i als visitants Simón, Gozález i Ruíz. T.V.: al local Rama (45') per doble amonestació i al visitant Pacheco (81') per vermella directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)