Territorial

El Júpiter, massa rival

1a catalana. La Jonquera perd al camp del Júpiter, acumula cinc derrotes consecutives i ja van set jornades sense guanyar

LA JONQUERA1

JUPITER3

La Jonquera va tornar de vuit del camp del Júpiter en un partit en què va ser clarament inferior.

La primera meitat va ser totalment dels locals, que van obrir la llauna al minut 7 amb una rematada al primer pal d'Àlex. Al descans, el millor era el resultat per els fronterers, ja que el Júpiter hi hauria pogut anar amb una diferència més àmplia.

A la represa, amb un jugador menys, la Jonquera no va tenir cap possibilitat, ja que tot i que Pol Compte hi va posar emoció amb un gol al 70', Kuku va sentenciar al 80'.

JÚPITER: Buetas, Jaime, Jordi, Poche (Eric, 85'), Ser., Mechi (Iván, 67'), Gueri (Fede, 78'), Àlex (Cas., 78'), Darbra (Aitor, 85'), Edu i Kuku. LA JONQUERA: José, Negre (Ferran, 84'), Edile, D. Òscar (Pujol, 77'), Fageda, Jiménez, Toumani (Arjona, 76'), Güell, Teixi (Ismail, 84'), Compte i Gainza. GOLS: 1-0 (7') Àlex. 2-0 (69') Kuku. 2-1 (70') Pol Compte. 3-1 (81') Kuku. ÀRBITRE: Otal González. T.G.: Poche, Serrano i Àlex; Fageda i Güell. T.V.: Gainza (52').