Territorial

El Farners i el Lloret, a la reconquesta de la victòria

1a catalana. Els dos representants gironins disputen avui l'últim partit abans de l'aturada nadalenca. Els de Santa Coloma reben l'Horta (a les 16 h) i el Lloret visita el Molletense (16.30 h)

Dos representants gironins a primera catalana inicien la darrera jornada de l'any amb la disputa dels seus partits durant la jornada d'avui. El Farners rep la visita de l'Horta (a les 16 h), mentre que el Lloret es desplaça al camp del Molletense (a les 16.30 h). Els dos conjunts miraran de tornar al camí de la victòria per mantenir o augmentar el marge respecte al descens de categoria, el principal objectiu comú.

Els de Santa Coloma, dirigits per Miquel Àngel Muñoz, han perdut els dos darrers partits de lliga –contra l'Avià (3-2) i el Manresa (0-1)– i buscaran, contra un rival directe en la lluita per evitar el descens, tres punts d'or com a locals.

Els colomencs han sumat davant la seva afició onze dels divuit punts que tenen en total i voldran acomiadar el 2014 amb un altre triomf que els mantingui lluny de les posicions fatídiques.

Un Lloret sense aturador

El Lloret visita el camp del Molletense amb la intenció d'allargar a deu el nombre de partits sense conèixer la derrota. El conjunt dirigit per Edu Urdiales està fent un inici de campionat brillant tot i que en els dos darrers partits s'ha vist frenat amb dos empats contra rivals directes que estan en descens –el Gramenet (1-1) i el Tecnofutbol (1-1).

Els altres partits del dia d'avui seran el de l'Avià contra el Vic (a les 16 h) i el del Tecnofutbol contra el líder, el Granollers (a les 18 h).

DE RÈCORD

El Lloret fa deu partits que no perd però ara encadena dos empats contra rivals en descens

EL DESCENS

Amb un triomf, el marge per als dos equips respecte al descens seria considerable
El Farners ha sumat jugant davant la seva afició onze dels divuit punts que té
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)