Territorial

Bartrina salva de nou un punt

1a catalana. L'Horta va merèixer més, però no va saber desfer l'empat

horta0


farners0


El Farners tancarà aquest any desprès d'un primer tram de temporada en què l'equip de Miquel Àngel Muñoz ha deixat sensacions molt irregulars. Ahir, novament, Bartrina, que es troba en un estat de forma espectacular, va evitar la derrota dels selvatans contra un Horta que va ser molt superior.

Els locals van tenir lleugerament el control del partit en els primers quinze minuts, i van tenir l'oportunitat d'avançar-se en el marcador amb un gran xut de Marc Casas, però Álvaro va refusar-lo a córner. A partir del minut 15, però, l'Horta es va activar, i va iniciar una allau ofensiva. Pablo va disposar de les primeres ocasions (21' i 30'), que Bartrina va salvar. Però les més clares van ser en el 36' i el 39', però novament els barcelonins van topar amb el porter.

En la represa, l'Horta va seguir amb el control i va disposar de les millors ocasions fins que, a falta de vint minuts, l'esforç físic va pesar sobre els visitants i el partit es va equilibrar, tot i que el farners tampoc no va tenir ocasions.

FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernández (Barese, 74'), Massegú, Joel, Pitu Riart, Carbó (Pau Gusó, 60'), Marc Casas (Gerard Muñoz, 60') Criado, Iván García, Soto (Riki Solà, 46') i Dembo. HORTA: Álvaro, Pol, Marc López, Genís, Marc Esteve, Joan Coll (Pau, 81'), Joel, Manel, Miguelito, Montilla (Albert, 74') i Pablo (Estrada, 81'). GOLS: Cap. ÀRBITRE: Nula Pérez. T.G.: al local Criado i al visitant Miguelito. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 120 espectadors al municipal de Santa Coloma.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)