Territorial

Victòria èpica amb Prado i Narcís de protagonistes

1a catalana. El porter va aturar un penal (75') i Narcís va fer el gol de la victòria

lloret1

Molletenca0

MOLLETENCA: Yamandou, Jairo, Antonio, Aparicio (Santi, 83'), Merlatti (Marcos, 69'), Fernández, Carmona, Iborra, Jiménez (Fàbrega, 56'), Turró (Latre, 56') i Bruno (Valverde, 56'). LLORET: Jaume Prado. Jordi Valls, Poderoso, Ángel Vadillo, Rubén Martínez (Narcís, 69'), Riky, Ivi (Aparicio, 76'), Lobo, Àlex Ros, Pol Ros (Daniel Rivas, 78') i Agi (Kutxo, 69'). GOLS: 0-1 (81') Narcís. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: Als locals Jiménez, Merlatti, Bruno, Carmona i Yamandou, i als visitants Jaume Prado, Poderoso i Vadillo. T.V.: Cap. COMENTARI: Els d'Edu Urdiales continuen amb pas ferm, i demostren jornada rere jornada que l'equip vol estar a la zona noble. Els lloretencs han encadenat deu jornades consecutives sense conèixer la derrota, i es troben a només dos punts de la promoció. Ahir es van imposar en un dels camps més difícils, on la Molletenca només havia perdut un partit. Els locals van posar les coses complicades des del primer minut, intensificant molt el partit. Per això, la primera part va ser molt disputada, i cap dels dos equips va tenir ocasions. En la represa, el Lloret va agafar el control del partit, però les ocasions no arribaven. Ja en el tram decisiu, els qui primer s'haurien pogut avançar van ser els locals, que van tenir una pena màxima a favor, però Jaume Prado va salvar els selvatans. I Narcís, en el 81', sí que va obrir la llauna amb el gol que donava els tres punts al Lloret.