Territorial

El Girona B guanya amb deu

1a catalana. Dos gols de Marcel van aplanar el camí als gironins, que, tot i jugar amb un home menys, en l'última mitja hora no van patir pel triomf

girona b2


gramanet1


Bona victòria del filial del Girona al camp de la Gramanet, que permet als de Pep Triadú anar a les vacances de Nadal amb un bon sabor de boca. El partit se li va posar de cara molt aviat al Girona B, que als cinc minuts de joc ja s'havia avançat gràcies a un gol de Marcel Serramitja, que va aprofitar una bona centrada de Pau per superar el porter local. Ja en la segona meitat el mateix Serramitja va fer el 0-2 per als gironins amb un xut creuat, poc abans que l'àrbitre expulsés, molt rigorosament, Adri (60'). Tot i jugar amb un home menys, durant l'última mitja hora de partit el Girona B va controlar la situació i va aconseguir sumar els tres punts.

GRAMANET: Joan Compte, Edu (Youssef, 75'), Mario, Baroy, Pluvins (Jiei, 72'), Ranchal, Canelada, Àlex (Leiton, 65'), Yustos, Paulino (Sosa, 65') i Cos (Yassez, 45'). GIRONA B: Quintanas, Robert, Adri, Roura, Escribano, Ferrer, Gelmà (Barco, 68'), Alexis, Pau (Litus, 80'), Serramitja i Moha (Nahuel, 89'). GOLS: 0-1 (5') Marcel Serramitja. 0-2 (55') M. Serramitja. 1-2 (80') Ranchal. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: Al local Paulino i als visitants Gelmà, Alexis, Escribano i Roura. T.V.: Vermella directa al visitant Adri (60').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)