Territorial

Muniesa fa esclatar l'alegria

1a catalana. L'Escala s'imposa al camp del Mollet amb un golàs en el 89' i ja és quart

l'escala1

mollet0

L'Escala continua sorprenent aquesta temporada pel seu gran rendiment i ahir va superar a domicili el Mollet, que encadenava sis victòries consecutives. Amb aquest triomf, els de Pitu Batlle ja són quarts a falta d'un partit per acabar la primera volta.

El Mollet va dominar clarament la primera meitat, i els escalencs van aguantar com van poder en defensa. Els locals van disposar de tres ocasions clares a les botes d'Ángel, Peque, i la més clara de Nacho, amb una rematada de cap que va sortir desviada.

A la represa, l'Escala va fer un pas endavant i va agafar el domini del partit. La superioritat es va accentuar a partir del minut 64', ja que els locals es van quedar amb deu per l'expulsió d'Éric. Tot i el domini les ocasions no arribaven, però al final, al 89', Muniesa va donar els tres punts amb un golàs. Després de rebre d'esquena a porteria, va rematar a la mitja volta enviant la pilota a l'escaire, fora de l'abast del porter.

MOLLET: Pol Flores, Carles Mur (Germán, 51'), Parra (Paredes, 81'), Padilla, Carlos Vidal (Brian, 51'), Lluís, Nacho (David, 55'), Ángel (You, 61'), Cristian, Peque i Eric. L'ESCALA: Àngel, Pau (Sergi Ramirez, 88'), Botxi, Addesslam, Nani (Molinas, 69'), Sile, Jam (Marc Feixas, 58'), Ricard, Muniesa, Marc i Adri Serra. GOLS: 0-1 (89') Muniesa. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: als locals Cristian, Carlos Vidal, Parra i Lluís i als visitants Nani, Botxi, Sile, Jam, Addesslam i Ricard. T.V.: al local Eric (64') per doble groga.