El Farners obté una victòria treballada i de prestigi a Vic

1a catalana.Triomf merescut tot i jugar mitja hora amb deu contra un Vic molt nerviós

farners3

vic2

VIC: Fran, Carrascal, Raúl, Tena, Carmona (Pereira, 62'), Isma, Roca, Tuneu, Rodri, Puigdesens i Salas. FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernàndez, Massegú, Barese, Joel, Carbó, Criado, Da Costa, Gerard Muñoz (Gusó, 89'), Marc Casas (Sosseh, 61') i Iván García (Riki Solà, 69'). GOLS: 1-0 (10') Puigdesens. 1-1 (14') Iván García. 1-2 (43') Marc Casas. 1-3 (57') Da Costa. 2-3 (76') Puigdesens. ÀRBITRE: Pazo Dora. T.G.: als locals Tuneu, Isma i Raúl; i als visitants Joel i Riki Solà. T.V.: al visitant Carbó per doble amonestació (62'). COMENTARI: El Farners va sumar una important victòria que el deixa amb 22 punts i li assegura acabar la primera volta en una posició tranquil·la. El Vic va començar el partit més concentrat i en el minut 10 Puigdesens va obrir el marcador. El Farners va reaccionar ràpidament i, només quatre minuts més tard, va empatar amb un gran xut de fora l'àrea d'Iván García. Amb l'empat en el marcador els nervis van aflorar en l'equip local, que encadena tres derrotes consecutives, i el Farners va dominar clarament el partit. El domini es va traduir en gol abans dels descans. Marc Casas va finalitzar un contraatac marcant a plaer l'1-2. A la represa, Da Costa va ampliar l'avantatge amb una vaselina des de la frontal abans de l'expulsió de Riki Solà. Amb deu, el Farners va recular, però el Vic només va poder retallar distàncies.