Territorial

Un punt d'esperança

1a catalana. La Jonquera va dominar i trenca una ratxa de sis derrotes consecutives

sants0


la jonquera0


La Jonquera es queda una jornada més sense sumar els tres punts, i ja en van nou, però ahir va trencar la mala dinàmica de sis derrotes consecutives i, el més important, va deixar bones sensacions i va mantenir la porteria a zero nou partits després.

La Jonquera va arrencar el partit amb molta força i es va mostrar molt seriós, sobretot en defensa. Els de Xavi Agustí van disposar de tres ocasions molt clares, però davant del porter no van ser capaços de definir. L'efectivitat va ser la nota negativa del partit, i el motiu pel qual la Jonquera no va sumar els tres punts.

Els visitants es van mostrar molt inofensius, i només van tenir dues arribades al llarg del partit, però no van fer perillar la porteria local.

Ja en la segona meitat, la Jonquera va continuar buscant el gol i va protagonitzar quasi totes les ocasions, tot i que no van ser tan clares com en el primer temps. Al final, un punt positiu per a la Jonquera, que es col·loca a set punts del descens.

LA JONQUERA: Jose, Jesús Marcos, Murga, Edile, Mabil, Toumani (Dani Óscar, 79'), Arjona (Gainza, 62'), Robert Negre, Teixi, Bassols i Pol Compte. SANTS: Blanco, Freixenet, Castillo, Gómez, Lage, Navarro, Navas (Hanson, 46'), Saez (Franco, 74'), Arbulu, Avilés i Espinosa. GOLS: Cap. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: Als locals Toumani i Robert Negre, i als visitants Freixenet, Lage, Avilés i Espinosa. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 250 espectadors al municipal de la Jonquera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)