Territorial

El Farners rep el Lloret en el duel selvatà

1a catalana. A més del matx entre els colomencs i els lloretencs, el Girona B visita el Molletense (16 h) i el Banyoles, el Tecnofutbol (18 h)

Bona part dels representants gironins a la primera catalana disputen el seu partit corresponent a la dissetena jornada de lliga avui. Aquest cap de setmana arriba a la conclusió la primera volta del campionat i, fins a cert punt, es poden començar a fer balanços.

El matx més atractiu serà el que enfrontarà els dos equips selvatans, el Farners i el Lloret (a les 16.00 h), al municipal de Santa Coloma de Farners. El conjunt que dirigeix Miquel Àngel Muñoz va aconseguir una victòria de prestigi al camp del Vic (2-3) en la jornada passada i, després de tres partits sense triomf, va aconseguir una alenada d'oxigen que el manté allunyat del descens directe. El rival dels de Muñoz continua immers en un moment d'allò més dolç. L'equip que comanda Edu Urdiales encadena onze jornades sense perdre –des del 4 d'octubre al camp del Girona B (4-2)– i, amb 27 punts, navega per la còmoda meitat de la classificació.

El duel selvatà promet emocions fortes, i és que el Farners intentarà imposar la condició de local –sempre s'ha caracteritzat per ser un equip sòlid davant la seva afició– contra un Lloret que, tot i la bona dinàmica, com a visitant sempre li costa més sumar els tres punts.

També en la jornada avançada al dia d'avui, el Girona B visita el camp del Molletense (a les 16.00 h). Els de Pep Triadú volen sumar els tres punts per enllaçar amb la part més alta davant un rival que només suma tres dels últims quinze punts possibles. Per acabar, el Banyoles, també com a visitant, juga al camp del Tecnofutbol (a les 18 h), en un matx vital per les aspiracions dels del Pla de l'Estany, i és que els barcelonins són un rival directe en la lluita per la salvació amb un punt més que els banyolins.

EL LLORET

11
jornades
sense perdre acumula el conjunt selvatà, des del 4 d'octubre contra el Girona B (4-2)

BONS VISITANTS

15
punts
dels 27 que suma en total el Girona B els ha aconseguit lluny del municipal de Salt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)