Territorial

El Lloret venç amb poc futbol

1a catalana. Supera el Farners amb un gol producte d'un penal polèmic

lloret1


farners0


El Lloret va vèncer per la mínima el Farners en el duel selvatà de la jornada i ja encadena dotze jornades consecutives sense conèixer la derrota. Ahir, els d'Edu Urdiales van mostrar la seva major experiència per imposar-se en un matx en què cap dels dos equips va ser capaç d'imposar el seu estil i que es va convertir en una lluita d'intensitat.

El partit va arrencar amb moltes imprecisions dels dos equips, de manera que les pèrdues eren constants i no eren capaços de trenar cap jugada. En el minut 22, el Farners va poder sorprendre amb una rematada de cap de Marc Casas que va sortir fregant el pal. Però va ser el Lloret qui es va avançar, passada la mitja hora de joc, gràcies a un penal molt rigorós sobre Ivi, que Peti va transformar (34').

En la represa el matx va seguir la mateixa tònica, i el Lloret va saber jugar amb el temps al seu favor. Tot i això, va ser Prado qui va salvar el seu equip, amb una gran intervenció en un cop de cap de Pitu Riart en el 77' que hauria canviat el signe del partit.

FARNERS: Martí Bartrina, Barese (Óscar Fernández, 72'), Pitu Riart, Massegú, Joel (Sosseh, 84'), Criado, Gerard Muñoz, Da Costa (Riki Solà, 60') Marc Casas, Pau Gusí i Iván García (Soto, 72'). LLORET: Prado, Álex Bertran (Kutxo, 72'), Poderoso, Pol Gómez, Ángel (Ivi, 46'), Peke (Marc Soler, 87'), Sergi, Peti (Narcís, 69'), Agi (Pol Ros, 62'), Aparicio i Lobo. GOLS: 0-1 (34') Peti, de penal. ÀRBITRE: Carrero Romera. T.G.: Al local Criado; i als visitants Poderoso, Álex Bertran, Kutxo i Ivi. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció