Territorial

El Girona B s'exhibeix i supera la Molletenca amb comoditat

1a catalana. El gol matiner de Serramitja va aplanar el camí i Moha va sentenciar en la segona

GIRONA B4

MOLLETENCA1

MOLLETENCA: Yamandu, Jairo, Sergio (Pau, 46'), Toni, Merlatti, Jordi, Xavi (Alberto, 46'), Iborra (Nésor, 46'), Valverde (Nando, 46'), Genís (Camps, 61') i Edgar. GIRONA B: Andrés, Escribano, Eloi, Adri (Robert, 78'), Roura, Bigas (Nahuel, 83'), Rovirola (Ferrer, 78'), Alexis (Litus, 83'), Pau, Serramitja i Moha (Juanpi, 83'). GOLS: 0-1 (9') Serramitja. 0-2 (55') Moha. 0-3 (75') Moha. 1-3 (89') Nando. 1-4 (90') Pau. ÀRBITRE: Álvarez Molina. T.G.: Als locals Sergio i Jordi; i als visitants Adri, Alexis, Rovirola i Moha. T.V.: Al tècnic local local Toni Filgueira. COMENTARI: El Girona B continua sumant i ja és quart en la classificació a falta dels resultats d'avui. Ahir els de Pep Triadú van fer un partit molt seriós en un camp complicat per les reduïdes dimensions, i van portar el control del partit des del primer minut. Serramitja va avançar els gironins en el minut 9 amb un gran xut de fora l'àrea que va entrar per l'escaire. Abans del descans, el mateix Serramitja va disposar d'ocasions per ampliar l'avantatge, però no va estar encertat. En la represa el domini gironí va continuar i Moha va sentenciar el partit amb dos gols en dues jugades individuals (55' i 75'). La Molletenca, que només va crear perill a pilota aturada, va retallar distàncies en el 89', però Pau, en la següent jugada, va fer l'1-4 definitiu en un contraatac.