Territorial

Mentre hi ha vida hi ha esperança al Pla de l'Estany

1a catalana. El Banyoles obté una victòria justa al camp d'un rival directe i suma tres punts vitals que li permeten continuar somiant

banyoles2


tecnofutbol0

TECNOFUTBOL: Pérez, Franco, Sebas, Arturo, Baltas (Fabià, 80'), Castellanos, Josevi, Arnau, Mario (Evans, 80'), Gironès (Crisitan, 75') i Lucas (Jaume, 55'). BANYOLES: Aleix Prunés, Dani González, Dani Jiménez, Ignasi, Jordà (Joel Barceló, 75'), Joel Rama (Gerard Gómez, 80'), Corbalán, Guilana, Ibarra (Facund, 47'), Adrià Casanova i Bayot. GOLS: 0-1 (45') Jordà. 0-2 (62') Ignasi. ÀRBITRE: Fernández. T.G.: als locals Franco, Aturo i Lucas; i als visitants Jiménez i Corbalán. T.V.: cap. COMENTARI: El Banyoles va superar ahir un rival directe en la classificació i suma tres punts que li permeten acostar-se a la permanència que ara mateix marca la Jonquera amb disset punts, cinc més que els banyolins. Els de Joan Mallart ahir van oferir la seva millor versió a domicili. Els del Pla de l'Estany van defensar amb molta solidesa, i amb el contraatac com a millor arma van superar amb comoditat un rival que no va donar senyals de perill en cap moment. La primera meitat va passar sense pena ni glòria, fins a l'últim minut. El Banyoles es va dedicar a mantenir-se ferm en defensa, però en el 45' Jordà va culminar un contraatac i va avançar els banyolins en el marcador. A la represa, el Banyoles va dominar el partit de dalt a baix, i no va patir en cap moment pels tres punts. Ignasi, en un altre contraatac (62'), va sentenciar el partit amb el 0-2 definitiu que donava tres punts vitals.
J.L. Ponce
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)