Territorial

L'Espanyol liquida el Barça

Divisió d'honor juvenil. El líder apel·la a l'ofici per derrotar els blaugrana que s'allunyen, encara més, dels llocs de copa

BARCELONA1


ESPANYOL2


La distància entre els dos equips barcelonins de la divisió d'honor juvenil s'eixampla encara més per la victòria de l'Espanyol contra el Barça, ahir a Sant Adrià de Besòs. Els periquitos ja tenen catorze punts més i s'afermen al lideratge de la categoria.

L'Espanyol va jugar en tot moment amb el vent a favor que li donava la diana de Marc Gual, en el primer minut del partit. El davanter va afusellar Andreu després d'una recuperació de Lirola. En la primera meitat, l'Espanyol va ser el que va mossegar més, tot i que el Barça tenia el domini a estones. D'aquesta manera, els blaugrana van rebre dues ocasions molt clares a les botes de Víctor, que, a boca de canó, no va encertar amb la porteria, i de Gual, que va enviar una pilota al pal. A les acaballes va ser Pol Lirola (marxarà cedit al Juventus amb opció de compra), que en posició dubtosa i gràcies a una gran actuació de Mellado, va batre el porter Andreu, que va oposar poca resistència.

Reacció blaugrana

En el segon temps, el Barça va remenar més la pilota, i l'Espanyol es va dedicar a guardar la roba. Els canvis van refrescar molt més els de Vinyals, que van obtenir el premi del gol a través de Padilla, assistit per una centrada d'Aitor Cantalapiedra. Al final, el partit es va obrir tant que els de Gallego van poder fer la sentència i el Barça hauria pogut empatar.

ESPANYOL: Rubèn; Soria (Iván, 85'), Iago, Luis, Aarón; Pol Lirola, Álex López, Melendo, Entrena (Sarmiento, 77'); Víctor (Patrick, 87') i Gual (Èric, 66'). BARCELONA: Andreu; Sergi, Rodri, Quintillà, Juanma; Ferran (Theo, 50'), Juan Antonio, Enguene (Carbonell, 66'); Aitor, Ayoub (Padilla, 66') i Moha. GOLS: 1-0 (1') Gual. 2-0 (44') Pol Lirola. 2-1 (68') Padilla. ÀRBITRE: Fernández Pérez. T.G.: Al local Entrena. PÚBLIC: Uns 700 espectadors a l'annex de la ciutat esportiva Dani Jarque.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)