Territorial

L'Escala no s'atura

1a catalana. Els de Pitu Batlle superen el segon classificat en un duel molt igualat i tanquen una primera volta de somni en la tercera posició

júpiter0

l'escala2

L'Escala no deixa de sorprendre i ahir va obtenir una victòria de prestigi contra un gran equip, el Júpiter. Els escalencs van saber aprofitar les ocasions en un partit marcat per les constants anades i vingudes a les dues àrees, mentre que els visitants no van trobar el camí del gol, en gran part, per culpa d'un inspirat Bustins.

Els dos equips van sortir a buscar el gol des del primer minut, però les ocasions més clares les van tenir els visitants. Primer en el minut 5 i després en el 9', Bustins va haver de salvar el seu equip. L'Escala va respondre amb contundència ja en el minut 24', amb una gran jugada per la banda de Sile, que va cedir enrere perquè Muniesa superés Buetas amb un xut potent.

Fins al descans i en els primers compassos del segon temps, els dos equips van continuar posant setge a la porteria contrària, però el marcador no es va moure fins al 77'. Una altre bona jugada de Sile va acabar amb el gol de Muniesa que va significar el 2-0 definitiu per tancar una volta de somni.

L'ESCALA: Bustins, Pau Ribas, Botxi, Salam, Nani (Mir, 61'), Sile (Nil Pàmies, 89') Ricard Farré, Muniesa, Casagran (Feixas, 70'), Gasull (Molinas, 61') i Adrià Serra.. JÚPITER: Buetas, Ignasi, Jaume, Puche, Serrano (Prat, 70'), Guerri, Àlex, Darbra (Meixi, 70'), Edu (Fede, 85'), Javi (Iván, 70') i Kuku (Éric, 85'). GOLS: 1-0 (24') Casagran. 2-0 (77') Muniesa. ÀRBITRE: Horna Díaz. T.G.: als locals Ribas, Botxi, Salam, Sile i Casagran; i al visitant Iván. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.