Territorial

Fortalesa i efectivitat a l'Escala

1a catalana. El conjunt de Pitu Batlle ha encadenat quatre victòries i en les tres últimes jornades no ha encaixat cap gol. La bona defensa i l'encert dels seus davanters han estat clau per col·locar-se en una magnífica tercera posició

El conjunt blaugrana és, sens dubte, l'equip revelació de la primera volta. Els de Pitu Batlle han aterrat aquest curs a la primera catalana i sense fer gaire soroll han anat escalant en la taula classificatòria fins a la tercera posició actual, que els deixa a només un punt dels llocs de promoció d'ascens a la tercera divisió.

Una de les claus d'aquest èxit és la bona defensa que ha aconseguit l'Escala. “Fa tres anys que entreno l'equip i sempre hem acabat amb pocs gols encaixats. Tenim molt clar que si no et marquen tens molt de guanyat”, destaca l'entrenador, Pitu Batlle.

En aquest tram de la lliga, l'Escala és un dels dos equips menys golejats, amb tan sols 15 gols encaixats, i comparteix aquest mèrit amb el líder de la competició, el Granollers.

Si la defensa és clau, l'atac també, i si es parla d'efectivitat en les últimes jornades hi ha un nom que destaca, el de Muniesa: “Està en un gran moment de forma. Va haver de complir una sanció que li va trencar el ritme quan l'estava agafant, però ara ens aporta el que volíem amb el seu fitxatge, augmentar el nivell ofensiu.”

El davanter de Viladrau ha marcat gols importants en les tres últimes jornades de lliga i aquesta temporada ja suma sis dianes amb la samarreta de L'Escala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)