Territorial

Tres representants gironins inicien avui la segona volta

1a catalana. El Farners rep a casa el líder, el Granollers (16 h); el Girona B visita l'Avià (16 h), i el Banyoles, el Molletenc (16.30 h)

La meitat dels representants gironins a primera catalana comencen en la jornada avançada d'avui la segona volta. El Farners se les haurà amb el líder de la taula, el Granollers (16 h), un rival que només ha perdut un partit dels últims tretze que ha disputat. Els jugadors dirigits per Miquel Àngel Muñoz volen fer-se valer a casa, on han aconseguit bons registres durant la primera volta.

El Banyoles, també com a visitant, s'enfrontarà amb el Molletenc (16.30 h). Els del Pla de l'Estany tenen una bona ocasió per involucrar un rival en la lluita per evitar el descens, el principal objectiu per als de Joan Mallart.

Moviments a Girona

El Girona B també disputa el seu duel avui a la tarda. Els de Pep Triadú, que encadenen tres victòries, intentaran allargar la bona dinàmica al camp de l'Avià (16 h). El conjunt filial va incorporar Pau Gené (Sabadell B) i Sergio Iglesias (Muntanyesa) per cobrir les baixes de Litus i Barco, cedits al Peralada de tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)