Territorial

El vent fa ajornar el duel entre l'Escala i la Jonquera

1a cat. El Lloret vol allargar la seva ratxa en la visita al camp de l'Horta (12.00 h)

El partit destacat de la jornada s'havia de disputar avui diumenge entre l'Escala i la Jonquera al municipal escalenc, però les previsions de fort vent anunciades per a aquest cap de setmana han provocat l'ajornament del partit amb antelació.

Els dos clubs es van posar en contacte durant el dia d'ahir, vint-i-quatre hores abans de la disputa del matx, i, de mutu acord, van decidir ajornar el partit. L'Escala i la Jonquera també van acordar que el partit corresponent a la divuitena jornada es disputarà el dimecres 18 de febrer a les 20.45 h, tot i que no hi ha jornada prevista per al cap de setmana del 14 i 15 de febrer.

El Lloret, en principi, sí que disputarà el seu partit al camp de l'Horta (12 h), on els barcelonins només han sumat 9 punts de 24 possibles. Amb 30 punts, els jugadors dirigits per Edu Urdiales estan situats en una còmoda sisena posició que els permet treballar amb tranquil·litat i gaudir de la categoria. L'Horta, desè amb 24 punts, serà l'encarregat de posar a prova la ratxa de dotze jornades consecutives sense perdre dels selvatans, que els ha permès deixar la salvació gairebé encarrilada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)