El Farners sorprèn i s'imposa al líder

1a catalana. Els selvatans ofereixen la seva millor versió i superen el Granollers amb un golàs de Da Costa

granollers1

farners2

El Farners des de l'inici de temporada que s'ha mostrat capaç del millor i del pitjor, i ahir va oferir la seva millor versió per superar el líder de la categoria, que fins ara s'havia mostrat molt sòlid i havia deixat escapar molt pocs punts.

El partit va començar molt mogut. Ja en el minut 4, Marc Casas va avançar els selvatans després de controlar amb el pit a l'interior de l'àrea i superar per baix Cañadas; i només tres minuts més tard, el Granollers va empatar gràcies a una bona rematada de cap d'Àlex Gil després d'una centrada de
Gerard Font. Després d'aquest inici el ritme va disminuir, i cap dels dos equips va disposar de gaires arribades abans d'arribar al descans.

Després de la represa el partit va tornar a canviar. Les arribades dels dos equips van ser constants, però el Farners a poc a poc va anar controlant més el partit. Marc Casas, molt actiu durant tot el partit, va tenir dues bones ocasions per avançar el Farners, però va ser Da Costa qui va trobar porteria amb un gran xut des de vint-i-cinc metres que es va colar per l'escaire (72') i va donar la victòria als de Miquel Àngel Muñoz.

FARNERS: Martí Bartrina, Varese, Pitu Riart, Massegú, Joel, Carbó, Riki Solà (Gerard Muñoz, 70'), Da Costa, Marc Casas (Óscar Fernández, 77'), Criado i Ivan Garcia (Soto, 81'). GRANOLLERS: Cañadas, Mario, Duran, Ramon Suárez, Gerard Font, Oriol Vila (Mañosa, 46'), Álex Gil, Héctor, Edu Cosme, Fajardo (Novo, 60') i Óscar Almendros. GOLS: 1-0 (4') Marc Casas. 1-1 (7') Álex Gil. 2-1 (72') Da Costa. ÀRBITRE: García Peñacoba. T.G.: als locals Riki Solà, Massegú i Criado; i als visitants Oriol Vila, Edu Cosme i Álex Gil. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 150 espectadors al municipal de Santa de Coloma de Farners.