Territorial

Un punt insuficient

1a catalana. El Banyoles iguala el marcador en dues ocasions, però deixa escapar una bona ocasió de retallar tres punts a un rival directe

banyoles2


molletenca2

MOLLETENCA: Álvaro, Jairo (Fàbrega, 47'), Santiago, García, Pou (Aparicio, 73'), Edgar, Latre A. (Bruno, 44'), Fernández, Valverde (López, 61'), Campis i Xavier (Latre F., 74'). BANYOLES: Aleix, Dani, Dani Jiménez, Gerard (Facun, 73'), Jordà, Ignasi, Rama (Barceló, 80'), Corbalán, Guilana (Pau, 73'), Adrià i Bayot. GOLS: 1-0 (29') Xavier. 1-1 (32') Guilana. 2-1 (52') Xavier. 2-2 (71') Ignasi. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: als locals Latre A., García, Fernández, Pou, Santiago i Latre F.; i als visitants Gerard, Jordà, Facun i Bayot. COMENTARI: Sumar sempre és positiu, però ahir el Banyoles s'enfrontava a un rival directe i necessitava una victòria per acostar-se a la permanència. El matx va estar marcat per la intensitat dels dos equips, que van sortir a buscar la victòria. El Banyoles es va tornar a mostrar fort en defensa i amb capacitat de sortir al contraatac amb perill, però ahir va haver de capgirar el resultat en dues ocasions. Primer a la mitja hora de joc, quan Xavier va avançar els locals i Guilana, tres minuts després, empatava el partit. A la represa, els contraatacs del Banyoles podrien haver donat la victòria als del Pla de l'Estany, però la falta d'efectivitat els va condemnar i el segon gol de Xavier encara va complicar més les coses. Al 71', però, Ignasi va fer l'empat definitiu.
J.L. Ponce
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)