Territorial

Continuen en estat de gràcia

1a catalana. El Lloret supera l'Horta i ja fa tretze jornades que no conèixer la derrota

lloret2


Horta1


Els homes d'Edu Urdiales continuen escalant posicions i, amb la victòria al camp de l'Horta, ja són els tercers classificats, a tan sols un punt de la zona de promoció.

Ahir, els selvatans es van imposar en un partit molt físic que va començar a encarrilar Agi just abans del descans (41'). L'Horta va intentar capgirar el marcador en la represa, però el Lloret va tornar a colpejar amb el segon gol, aquesta vegada de Peti (66'), que deixava el partit gairebé sentenciat. En el tram final, però, Marc Estrada va reduir distàncies en el 78', i l'Horta va pressionar fins als instants finals, però el Lloret, que va acabar demanant l'hora, va poder mantenir un resultat que els permet mantenir la ratxa de tretze jornades consecutives sense conèixer la derrota.

HORTA: Álvaro, Cussó, Marc López, Andreu (Genís, 54'), Uri, Joan Coll, Joel (Marc Estrada, 68'), Manel (Albert, 68'), Miguelito, Montilla (Pau, 79') i Pablo. LLORET: Prado, Jordi Valls, Poderoso, Pol Gómez, Peke, Peti (Kutxo, 76'), Pol Roig, Agi (Dani Rivas, 82'), Aparicio (Isaac Lara, 82'), Lobo (Ángel, 76') i Sergio (Narcís, 65'). GOLS: 0-1 (41') Agi. 0-2 (66') Peti. 1-2 (78') Marc Estrada. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: al local Joel, i als visitants Poderoso, Peke, Sergio, Kutxo i Narcís.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)