Territorial

La FCF rellança la fundació

Futbol català. La federació va presentar el nou projecte, que tractarà el vessant social del futbol amb diverses iniciatives

Ja fa gairebé un any que la FCF treballa en el rellançament de la Fundació Privada Catalana de Futbol, i ahir va presentar el projecte i el seu full de ruta. La nova entitat, que tractarà el vessant més social del futbol, ja ha promogut diverses iniciatives, i el seu president, Andreu Subies, va exposar la missió. “La fundació servirà per treballar en projectes formatius i pedagògics vinculats amb el futbol, i ha de permetre dur a terme projectes socials”, va dir el dirigent de la FCF, que remarca el valor de l'esport més enllà dels camps: “El futbol forma part de la societat i pot cobrir buits.”

A banda d'exposar les línies mestres, ahir ja es van presentar quatre projectes que es duran a terme enguany. Un es farà en col·laboració amb la Mutualitat de Futbolistes i promocionarà hàbits alimentaris saludables. La fundació també col·laborarà amb el Banc dels Aliments i, en el marc de la iniciativa Marca un gol a la fam, durant un cap de setmana de maig farà un una recollida a tots els camps i pavellons de Catalunya. D'altra banda, es divulgaran tècniques de cardioprotecció juntament amb el Consell Català de Ressuscitació, i la fundació també té previst endegar un programa de beques dirigides a joves que no puguin afrontar el cost de jugar a futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)