El Girona B guanya sense dificultats

Superiors. El Farners es va veure superat, sobretot en el primer temps, per la millor versió del filial gironí

FARNERS1

GIRONA B3

El Girona B va fer una gran primera part, i en la represa va donar el cop de gràcia al Farners en una contraatac quan semblava que el partit es complicava.

En el primer temps, el filial gironí va arribar amb molta facilitat a la porteria de Bartrina. Rovirola, en el minut 12, ja va obrir el marcador amb un bon xut des de fora l'àrea, i poc després Pau va ampliar l'avantatge en una combinació col·lectiva molt bona (20').

En la represa, el Farners es va treure la son de les orelles. Més ben col·locats sobre el camp, van començar a trepitjar l'àrea gironina, i en el 53' es van trobar amb un penal a favor que Riart va transformar. La resposta del Girona B va ser ràpida i, només un minut després, Moha va culminar un contraatac que va sentenciar el partit amb el definitiu 3-1.

GIRONA B: Quintanas, Escribano (Robert, 78'), Eloi, Adri, Roura (Sergio, 68'), Bigas, Rovirola, Serramitja, Pau (Ferrer, 78'), Moha (Gené, 78') i Juanpi (Nahuel, 84'). FARNERS: Bartrina, Massegú, Varese, Riart, Da Costa, Casas (Sosseh, 63'), Carbó, Soto (Óscar, 46'), Joel, Muñoz i Garcia (Dembo, 55'). GOLS: 1-0 (12') Marc Rovirola. 2-0 (20') Pau. 2-1 (53') Pitu Riart. 3-1 (54') Moha. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: als locals Marc Rovirola i Pau Morer; i als visitants Varese, Carbó, Iván Garcia i Dembo.