Territorial

Peke salva un punt en el 92'

Èpica i polèmica. El Lloret va aconseguir empatar en el temps afegit, en un partit marcat per les polèmiques decisions arbitrals

vic3

lloret3

Els homes d'Edu Urdiales van haver de patir per obtenir un empat en un matx molt igualat que s'havia posat costa amunt.

El Vic es va avançar en el minut 15 amb una rematada de cap de Puigdescens, però Bader va empatar ràpidament amb un llençament directe de falta. Abans del descans, Rodri va fer l'1-2 amb un gol olímpic fantasma molt protestat pels locals.

En la represa, va tornar la polèmica amb un penal molt rigorós a favor del Vic, que va significar l'1-3, obra de Puigdescens. El Lloret es va llençar a l'atac i va aconseguir remuntar gràcies als gols de Peti, amb una rematada dins l'àrea (78'), i Peke, en una jugada individual. Després de l'empat, el Lloret encara va protestar un possible penal a l'àrea visitant.

LLORET: Prado, Poderoso (Kutxo, 69'), Pol Gómez, Peke, Bader (Narcís, 57'), Peti, Pol Ros (Àngel, 86'), Agi, Aparicio, Lobo i Sergio. VIC: Frank, Carrascal (Éric, 76'), Litus (Peke, 84'), Tena, Gil, Isma, Roca (Pereira, 76'), Joan, Rodri (Carmona, 46'), Puigdescens i Salas. GOLS: 0-1 (15') Puigdescens. 1-1 (17') Bader. 1-2 (34') Rodri. 1-3 (65') Puigdescens, de penal. 2-3 (78') Peti. 3-3 (92') Peke. ÀRBITRE: Padrós Baciero. T.G.: als locals Prado, Poderoso, Pol Gómez i al porter suplent Rubén; i als visitants Carrascal, Litus, Gil, Isma i Salas. T.V.: al local Pol Ros (92') per doble groga.

La ratxa s'allarga a catorze partits

El gol de Peke en el minut 92 permet al Lloret mantenir la ratxa d'imbatibilitat. Amb aquest empat, el Lloret ja encadena catorze jornades sense perdre. L'última derrota es va produir el 4 d'octubre, i va ser en el duel gironí contra el Girona B per 4-2. En aquests catorze partits, els selvatans han sumat vuit victòries i sis empats (30 punts de 42 possibles).