Territorial

Massa complicat per a l'Escala

1a catalana. Un penal en el 2' i una expulsió en el 23' impedeixen treure un resultat positiu

l'escala1

sants3

L'Escala va vendre cara la seva pell en la visita al camp del Sants tot i complicar-se-li molt el partit en la primera mitja hora de joc. L'àrbitre va xiular un penal favorable al Sants en el minut 2 de partit que Fran va aprofitar per avançar els locals.

El matx encara es va complicar més en el minut 23 amb l'expulsió de Muniesa, però el Sants va fallar el penal que podria haver sentenciat el partit. L'Escala va agafar el pes del partit en el tram final de la primera meitat i a l'inici de la segona i va disposar de diverses ocasions per empatar el partit. Però quan més a prop estava l'empat Peque va aprofitar un contraatac per fer el 2-0 (73') i poc després Navarro va sentenciar culminant un altre contraatac dels barcelonins (77'). Un càstig molt dur per a l'Escala, que només va poder celebrar el gol de l'honor de Salam en el minut 79 per fer el 3-1 definitiu.

SANTS: Carlos, Alberto, Picolo, Aleix, Peque, Guille, Navarro (Pau, 86'), Fabregat, Samu, Arbulu i Fran Avilés. L'ESCALA: Bustins, Ribas, Botxi, (Ramírez, 21'), Salam, Nani (Giménez, 54'), Sile, Ferrer, Muniesa, Casagran (Jam, 46'), Gasull i Serra (Feixas, 70'). GOLS: 1-0 (2') Fran, de penal. 2-0 (73') Peque. 3-0 (77') Navarro. 3-1 (79') Salam. ÀRBITRE: Dalmau Montull.T.G.: Als locals Carlos, Picolo, Peque, Navarro i Arbulu, i als visitants Botxi, Salam, Casagran i Serra. T.V.: Directa al visitant Muniesa (23') i a l'entrenador Josep Maria Batlle.