Territorial

La Jonquera salva un punt en el darrer sospir

1a catalana. Un gol de Teixi en l'últim minut del partit permet que els jonquerencs mantinguin les distàncies amb el descens en la classificació

gramenet1

la jonquera1

La Jonquera s'hauria pogut complicar molt la vida si Teixi no hagués aconseguit empatar el partit en el 89'. El gol de l'empat, però, permet que els de Xavi Agustí mantinguin la distància amb el Gramenet, que marca el descens, a sis punts amb l'avantatge de tenir el partit pendent contra l'Escala que jugarà el dimecres 18 de febrer.

Ahir els jonquerencs van prendre el control del partit des del primer minut, però tot i portar-ne la iniciativa i arribar a l'àrea rival amb més facilitat que el Gramenet, els va costar de generar perill en els primers minuts. La primera ocasió clara la va tenir Pol Compte al minut 10'. El local es va quedar sol davant el porter però no va poder superar Joan Compte per avançar els seus.

Qui perdona ho paga, i en la primera ocasió el Gramenet no va fallar i es va avançar en el marcador en una jugada en què la defensa local es va quedar reclamant un possible fora de joc i Canelada va ser el més llest per acabar superant Jose.

A partir del gol del Gramenet, el domini de la Jonquera encara es va intensificar més i va disposar de nombroses ocasions per empatar el partit. Abans del descans la va tenir Toumani, que va rematar de manera desviada (41') i, a la represa, qui ho va intentar va ser Bassols, amb un remat de cap desviat (48'). El Gramenet va començar a jugar amb el rellotge, però la Jonquera va continuar insistint. Pol Compte va tenir una clara rematada de cap que va aturar el porter (75'), i quan ja semblava que el temps s'esgotava va aparèixer Teixi per culminar una gran jugada col·lectiva i fer el gol de l'empat definitiu.

LA JONQUERA: Jose, Jesus (Pujol, 84'), Murga, Dani O., Fageda, Negre, Toumani (Arjona, 53'), Pol, Teixi, Bassols i Molina (Edile, 53'). GRAMENET: Compte, Olmedo, Mario, Barry, Youssef (Sergio Pérez, 46'), Pluvins (Sosa, 70'), Edu, Canelada, Alex (Leiton, 88'), Yustos i Paulino. GOLS: 0-1 (34') Canelada. 1-1 (89') Teixi. ÀRBITRE: López Buendia. T.G.: A Negre, Fageda i Bassols de la Jonquera, i a Edu, Compte i Mario del Gramenet. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.