Territorial

La força de la persistència

1a catalana. El Lloret ha demostrat que no es dóna mai per vençut i enguany ja ha obtingut punts en sis partits en què havia començat perdent, fins i tot amb gols en el temps afegit

La gesta que va aconseguir el Lloret dissabte passat contra el Vic és la màxima expressió d'un equip amb un tarannà molt lluitador. Els d'Edu Urdiales van aixecar un 1-3 en contra en un quart. L'equip no va defallir en cap moment i la recompensa va arribar en el minut 92.

El fet de persistir es podria considerar puntual, però observant la trajectòria dels lloretencs s'observa que en les catorze jornades que han encadenat invictes han aconseguit punts en molts partits que no havien començat gens bé.

En concret, en sis jornades el Lloret ha encaixat el primer gol de l'enfrontament i al final ha acabat sumant punts. Entre aquests casos, destaquen partits en què el premi dels blaus ha arribat en el darrer sospir. Contra el Vic es va vorejar el límit, però també havia aconseguit rascar punts en el darrer minut de partit contra la Jonquera.

Lluny d'abaixar els braços, l'actual Lloret s'ha caracteritzat pel fet d'arribar amb molt bona forma als últims minuts de partit –contra el Tecnofutbol va marcar en el minut 84 i contra el Molletense la victòria es va encarrilar en el minut 81–, cosa que demostra que la mentalitat dels d'Edu Urdiales és d'allò més lluitadora.

Amb 34 punts quan s'han disputat tot just 19 jornades, sembla clar que l'objectiu de la permanència està molt ben encarrilat, però també sembla clar que les ganes i l'ambició de l'equip lloretenc no s'aturaran un cop hagi aconseguit els 45 punts necessaris.

La bona ratxa, a prova

El Lloret fa catorze jornades que no perd, i aquesta gran ratxa de resultats –en total ha sumat vuit victòries i sis empats– ha portat l'equip d'Edu Urdiales fins al cinquè lloc de la classificació. El bon estat de forma de l'equip passarà una gran prova d'exigència en les pròximes jornades, en què els lloretencs s'hauran d'enfrontar al Manresa –segon classificat–, al Granollers –el líder– i al Girona B, quart.