Territorial

El Farners rep el Banyoles en un altre duel gironí

1a catalana. A més del partit a Santa Coloma (a les 16 h), el Lloret rep el Manresa (també a les 16 h) i la Jonquera visita un rival directe en la lluita per la salvació, el Tecnofutbol (18 h)

Un altre duel gironí es disputarà en la vintena jornada de primera catalana. El Farners rebrà la visita del Banyoles (a les 16 h). L'enfrontament es preveu d'allò més igualat tot i la distància entre els dos equips en la classificació. L'equip de Santa Coloma, dirigit per Miquel Àngel Muñoz, està en l'onzena posició de la taula, amb 25 punts, dotze més que els del Pla de l'Estany, que sota la direcció de Joan Mallart han millorat sensiblement els números però sense arribar a ser suficients per acostar-se a la salvació, el principal objectiu dels banyolins, que visiten un Farners que com a local sempre mostra millors prestacions que com a visitant. Els colomencs han sumat 15 dels 25 punts davant la seva afició, un bon rèdit que els ha permès estar fora de les posicions de perill durant tota la lliga.

Una altra prova de foc

El Lloret tornarà a posar a prova la seva gran ratxa de partits sense perdre –ja n'ha encadenat catorze– amb la visita del Manresa, el segon classificat (a les 16 h). El conjunt del Bages ha aconseguit sis victòries i dos empats en els darrers vuit partits, fet que l'ha situat a la part alta. Els selvatans, que estan sorprenent a tothom, no es volen aturar i, amb la permanència quasi assegurada, intentaran gaudir del moment.

La jornada avançada la tancarà la Jonquera, que visitarà el Tecnofutbol (a les 18 h), un rival ben directe en la lluita per evitar el descens. L'equip dirigit per Xavi Agustí ha encadenat tres partits sense perdre i sembla que a poc a poc recupera les bones sensacions. Derrotant el penúltim classificat, els altempordanesos confirmarien aquest canvi de tendència iniciat el 2015.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)