Territorial

La FCF podria aturar el futbol a Catalunya

Futbol català. La federació es planteja aquesta mesura a causa de “la fiscalització de l'esport modest per part del govern espanyol”

Feia temps que sobre el futbol català planava la idea d'aturar la competició com a mesura de protesta pel control que el govern espanyol exerceix sobre el futbol modest. No havia sorgit, això sí, cap advertiment en ferm fins que, tot just abans no s'iniciés la jornada del cap de setmana, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va emetre un comunicat amenaçant de paralitzar el futbol a Catalunya. “La junta directiva de la FCF es planteja convocar una vaga per aturar el futbol durant un cap de setmana com a resposta a les directrius que arriben des del govern espanyol i que poden posar en perill de supervivència els clubs del futbol modest”, deia la missiva, en què es critica “l'alt grau de fiscalització” de l'esport aficionat.

Dins la batalla RFEF-CSD

Tot plegat arriba en plena batalla entre el president de la RFEF, Ángel María Villar i el màxim responsable del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, entre altres alts dirigents de l'esport estatal. En aquest context, les federacions territorials estan alineant-se del costat de Villar, que ha amenaçat amb una aturada global del futbol a l'Estat. Des de la FCF, de fet, s'espera que “la mobilització es pugui produir en tot l'àmbit estatal”. De moment, la federació catalana esperarà a
la pròxima junta de la RFEF abans de prendre cap decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)