Territorial

Cara i creu per la permanència

1a catalana. El Farners suma tres punts vitals i enfonsa més el Banyoles

banyoles0


FARNERS1


El Farners es va mostrar molt superior als banyolins i va acabar obtenint una victòria per la mínima que hauria pogut ser més àmplia si no hagués estat pel desencert dels locals davant de porteria. Aquest resultat permet ampliar el coixí dels selvatans en la lluita per la permanència fins a tretze punts, i complica encara més la vida al Banyoles, que es queda una jornada més lluny de la salvació.

La primera mitja hora de partit va tenir arribades dels dos equips. Primer ho va provar el Farners a través de Ricki Solà i Pau Gusó, i el Banyoles va respondre amb una clara ocasió d'Ignasi, que va estavellar el xut al pal. Però al minut 30 va arribar la jugada clau del matx. Aleix va deixar la pilota morta dins l'àrea després d'un xut de lluny de Gerard Muñoz i Ricki Solà, més murri que ningú, va fer l'1-0. A partir del gol el partit es va convertir en un monòleg dels locals davant un Banyoles resignat, però la falta d'efectivitat dels selvatans va mantenir el resultat obert fins al final del matx.

FARNERS: Martí Bartrina, Massegú, Varese, Pitu Rart, Criado, Marc Casas (Óscar Fernàndez, 77'), Pau Gusó (Sosseh, 84'), Ricki Solà (Soto, 60'), Joel, Gerard Muñoz i Iván Garcia. BANYOLES: Aleix, Bayot, Dani Jimenez, Gerard Gómez, Guilana (Jordi Roca, 59'), Corbalan (Oriol, 59'), Jordà (Facun, 69'), Pau Teixidor, Joel Rama, Ignasi (Aja, 90') i Adrià Casanova. GOLS: 1-0 (30') Ricki Solà. ÀRBITRE: Vilaró alarcón. T.G.: al local Criado; i als visitants Corbalan, Teixidor, Gerard Gómez, Jordi Roca i Aleix. PÚBLIC: uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.