Territorial

Al Girona B se li escapa un vagó

1a catalana. Els de Pep Triadú s'haurien pogut posar a dos punts de la zona de promoció, però l'Horta es va imposar per la mínima

girona B0


horta1


Amb els empats del Júpiter i el Manresa, el filial gironí tenia la possibilitat de fer un pas endavant en la lluita per l'ascens, però no va ser capaç de superar l'Horta, que va fer un partit molt intens. Amb aquesta derrota, el Girona B es queda a cinc punts de la segona posició, que ara mateix ocupa el Manresa.

El Girona B va iniciar el partit amb més força i va estar a punt d'avançar-se ben aviat, però Serramitja no va poder aprofitar una bona ocasió. L'Horta va reaccionar i va posar una marxa més per igualar el matx, que no va deixar cap ocasió més en els primers quaranta-cinc minuts en què les defenses es van imposar clarament.

Després de la represa, el partit semblava que havia de repetir el mateix guió, però l'Horta va aprofitar un contraatac després d'una recuperació al mig del camp per avançar-se. Marc Estrada va assistir Pau (53'), que no va fallar i va fer l'1-0 que va acabar sent definitiu. L'Horta es va valer de l'experiència i va jugar amb el rellotge contra un filial que no va estar gens fi.

HORTA: Álvaro, Cussó, Marc López, Marc Esteve, Uri Serra, Pau, Marc Estrada (Pablo, 75'), Manel, Owono, Albert (Joan Coll, 80') i Miguel (Joel, 70'). GIRONA B: Quintanas, Escribano (Sergio, 78'), Eloy, Adri, Roura (Nahuel, 79'), Bigas, Ferrer, Pau, Serramitja (Gené, 83'), Moha i Juanpi (Alexis, 63'). GOLS: 1-0 (53') Pau. ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: Als locals Marc Estrada i Cañete i al visitant Roura.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)